Mindennapi Számmisztika

Oldal tartalma:

Anna Southgate - Mindennapi Számmisztika

Letöltés Mindennapi Számmisztika könyvet pdf, epub és mobi

Mindennapi Számmisztika.pdf
Mindennapi Számmisztika.epub
Mindennapi Számmisztika.mobi

  • Bioenergetic Kiadó Kft.
  • Ezotéria
  • 144 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789632913179
  • Cikkszám: 1061009
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mindennapi Számmisztika

Töltse le az ingyenes PDF Mindennapi Számmisztika fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mindennapi Számmisztika PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mindennapi Számmisztika (pdf, epub és mobi)

Mindennapi Számmisztika leírása

A számmisztika, más néven numerológia a világ egyik legrégibb, egészen a babiloniakhoz visszavezethető analitikai módszere. E gyakorlati kézikönyv bemutatja ennek az ősi művészetnek az ókorból eredő gyökereit, valamint hogy miként fejlődött tovább a nyugati világban. A részletes információk segítségével feloldhatjuk a születési számokban rejlő titkos üzeneteket, és megtudhatjuk, hogyan teremthetünk boldog, pozitív jövőt magunk és mások számára.

A számok egész életünket irányítják, hiszen születésünk pillanatától rengeteg meghatározó szám kapcsolódik hozzánk: születési dátumunk számjegyei, útlevélszámunk, házszámunk, bankszámlaszámunk, vezetői engedélyünk vagy sportmezünk száma… Ezek alapján nagyon egyszerűen kiszámítható, mely számok jellemeznek bennünket, ezután pedig kikereshetjük a hozzájuk kapcsolódó jóslatokat, tanácsokat.

A numerológiát könnyű elsajátítani, nem szükséges hozzá sem hatalmas tudás, sem különösebb felszerelés vagy extra képességek. A jóslás egy ősi formájáról van szó, ami az asztrológiával és a tarot-val is kapcsolatban áll.

Ebből a praktikus könyvből sokat tanulhatunk a számok varázsáról, szimbolikus jelentésükről, rezgéseikről, lelkük és titkos jelentéseik természetéről, felfedezhetjük barátaink, családtagjaink és önmagunk személyiségjegyeit, sőt, meghatározó számaink ismeretében akár át is alakíthatjuk másokkal való viszonyunkat.

Leave a Reply