Minden tavasz véget ér E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Minden tavasz véget ér E-KÖNYV

Letöltés Minden tavasz véget ér E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Minden tavasz véget ér E-KÖNYV.pdf
Minden tavasz véget ér E-KÖNYV.epub
Minden tavasz véget ér E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633746127
  • Cikkszám: 1049307
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Minden tavasz véget ér E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Minden tavasz véget ér E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Minden tavasz véget ér E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Minden tavasz véget ér E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Minden tavasz véget ér E-KÖNYV leírása

A világhírû írónõ regényének színhelye Budapest, New York és London. Ám az események lüktetõen izgalmas sodrában az olvasó eljut Indiába, Koreába s Velencébe is… A regény három hõsnõje: Marianne, a vezérkari ezredes gyönyörû, szõke lánya, Tesza, akinek az apja gazdag gyáros és Ibi, a tandíjmentes árvalány, akit nagyanyja, a külvárosi trafikosnõ nevel.

1938-at írunk, a három kislány érettségire készül Budapesten. Európa felett még nem kondult meg a lélekharang, de már vészesen gyûlnek a viharfelhõk… Aztán elszabadul a pokol minden borzalma. A három lány elszakad egymástól, csak harminc év múlva találkoznak újra – New Yorkban. De micsoda különös találkozás is ez!

Romantikus rajongások, keserves csalódások, megalkuvások, forró boldogság, gyilkosság, könnyû kalandok teszik felejthetetlenül izgalmassá a regényt. Marianne, Tesza és Ibi sorsa bizony nem egészen úgy alakult, ahogy az óbudai jósnõ, Zulejka látta a kristálygömbjében…

Leave a Reply