Minden a kenuzásról E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Minden a kenuzásról E-KÖNYV

Letöltés Minden a kenuzásról E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Minden a kenuzásról E-KÖNYV.pdf
Minden a kenuzásról E-KÖNYV.epub
Minden a kenuzásról E-KÖNYV.mobi

  • 220 oldal
  • eISBN: 9786160000000
  • Cikkszám: 1046354
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Minden a kenuzásról E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Minden a kenuzásról E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Minden a kenuzásról E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Minden a kenuzásról E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Minden a kenuzásról E-KÖNYV leírása

A kajak-kenus versenyzõk fizikai teljesítõképességének állandó fejlesztése, a mindennapi, teljesítményalapú edzés elviselése edzõk által irányított folyamat. A szerzõ egyesületében és a válogatottnál is felnõtt kenus versenyzõk felkészítésével foglalkozik, mely alkalmassá teszi õket Európa-, világ- és olimpiai bajnoki cím megnyerésére. Jelen könyvben a kenuzást mint speciális kompetenciát vizsgálja, és technikai, környezeti tényezõkkel való kapcsolatát ismerteti. A fejlesztett tananyag a szerzõ élversenyzõi múltjából táplálkozik, és ez a tapasztalat az alapja módszerének is. Az elért eredmények azt bizonyítják, hogy gyógyszerek nélkül is megverhetõ a világ!

„Már két olimpián nem tudott a magyar kajak-kenu válogatott aranyérmet szerezni, eljött az idõ, az olimpiai bajnok itt ül köztetek.”

Parti János (olimpiai és világbajnok, mesteredzõ)

,,A kenuzásban az a csodálatos, hogy úgy érzed, uralod a környezetet és legyõzheted azt.”

Tatai Tibor (olimpiai és világbajnok)

„Más sportmozgásokkal összehasonlítva, a kenuzás rendkívül összetett. Amikor kenuzom, ez a sokféle dolog egyszerûvé válik bennem, ez a harmónia, amely örömet okoz nekem.”

Vaskúti István (olimpiai és világbajnok, mesteredzõ)

„Kenuzáskor csodálatos élmény, ahogy repülsz a szélben, szabad vagy, erosnek és legyõzhetetlennek érzed magad.”

Horváth Csaba (olimpiai és világbajnok)

„Imádok dolgozni, kihajtani magam az edzéseken. Ez kenuzás közben sose teher, mert ott egyértelmû minden, és csak élvezem, hogy repülök.”

Kolonics György (olimpiai és világbajnok)

„A mindennapi kenuzás testi, szellemi és lelki pluszerot generál bennem. Az egyéni célok elérése, a természet eroinek legyozése állandó kihívást jelent, ezért sem lehetséges két egyforma edzés.”

Pulai Imre (olimpiai és világbajnok)

„A vízen megtapasztalhatod a szabadság érzését. Kenuzás közben mindig nagyon jól érzem magam! Vannak edzések, amik fájnak, de garantálom, hogy meg lesz az eredménye, ha igazán szereted ezt a sportot!”

Novák Ferenc (olimpiai és világbajnok)

„A kenuzás egy életre szóló élmény, amely megtanít nevetni, a kudarcokat kezelni és a világban tájékozódni! Válaszd a kenuzást, ha szereted a természetet! Itt nincsenek határok, csak amiket magadnak szabsz!”

Vajda Attila (olimpiai és világbajnok)

„A kenuzás számomra ugyanazt jelenti, mint a dalolás. Boldogságot, társaságot és elismerést.”

Wichmann Tamás (világbajnok)

Leave a Reply