Miért dolgozunk?

Oldal tartalma:

Barry Schwartz - Miért dolgozunk?

Letöltés Miért dolgozunk? könyvet pdf, epub és mobi

Miért dolgozunk?.pdf
Miért dolgozunk?.epub
Miért dolgozunk?.mobi

A könyv részletei Miért dolgozunk?

Töltse le az ingyenes PDF Miért dolgozunk? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Miért dolgozunk? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Miért dolgozunk? (pdf, epub és mobi)

Miért dolgozunk? leírása

Többségünk számára a munka keveset ad nagyon keveset. A kérdés, hogy vajon miért.

Miért dolgozunk? Egyszerű kérdés, a válasz azonban meglepő és összetett.

Társadalmunk meggyőződése szerint a fizetésért. De akkor vajon miért elégedetlenek a munkájukkal olyan sokan a tisztes javadalmazás ellenére is? És miért tölt el másokat hihetetlen elégedettséggel rosszul fizető munkájuk?

Barry Schwartz pszichológus az ipar és az üzleti élet történetét áttekintve feltárja a háttérben álló trendeket és mintázatokat. Bemutatja, miért veszítette el az értelmét a munka és hol találhatunk rá újra. Gondolatébresztő olvasmány mindenkinek, aki szeretné, hogy tartalmasabb legyen a munkája.

Leave a Reply