Michael Vey 3. – Az Ampère csatája

Oldal tartalma:

Richard Paul Evans - Michael Vey 3. - Az Ampère csatája

Letöltés Michael Vey 3. – Az Ampère csatája könyvet pdf, epub és mobi

Michael Vey 3. – Az Ampère csatája.pdf
Michael Vey 3. – Az Ampère csatája.epub
Michael Vey 3. – Az Ampère csatája.mobi

A könyv részletei Michael Vey 3. – Az Ampère csatája

Töltse le az ingyenes PDF Michael Vey 3. – Az Ampère csatája fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Michael Vey 3. – Az Ampère csatája PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Michael Vey 3. – Az Ampère csatája (pdf, epub és mobi)

Michael Vey 3. – Az Ampère csatája leírása

Michael éles eszére és különleges képességeire óriási szükség lesz! Az Elgen legjelentősebb erőművét elpusztították, ám Michael, Taylor, Ostin és az Elektroklán tagjai egymástól elszakadva járták a dzsungelt. Az Elgen szövetséget kötött a perui hadsereggel, és csak Michaelnek sikerült elkerülnie, hogy fogságba ejtsék. Barátainak terrorizmus vádjával bíróság elé kell állniuk– ami akár halálbüntetést is jelenthet számukra –, és egyedül a fiún múlik, ki tudja-e szabadítani őket.

Időközben dr. Hatch és hűséges elektromos gyermekei birtokukba vették az ES Ampère szuperjachtot, amelyet az Elgen főhadiszállásként használ. Az Elgen teljes flottájával az irányítása alatt Hatch most ismét Peru felé veszi az irányt, hogy hadseregét összegyűjtve elindítsa harcát a világuralom megszerzéséért.

Michaelnek mielőbb ki kell szabadítania a barátait, majd meg kell találnia a módját, hogyan fékezhetné meg Hatch nagyravágyó törekvéseit. Ám a küzdelmét segítő szervezetben már nem bízhat. Hatch pontosan tudja, hogy Michael és az Elektroklán közeleg. Felkészült a harcra.

 

Vajon megnyerheti-e az Elektroklán az Ampère csatáját? Vagy Michael szerencséje már véget ért?

Leave a Reply