Mi micsoda Junior – Dinoszauruszok

Oldal tartalma:

Sabine Stauber - Mi micsoda Junior - Dinoszauruszok

Letöltés Mi micsoda Junior – Dinoszauruszok könyvet pdf, epub és mobi

Mi micsoda Junior – Dinoszauruszok.pdf
Mi micsoda Junior – Dinoszauruszok.epub
Mi micsoda Junior – Dinoszauruszok.mobi

A könyv részletei Mi micsoda Junior – Dinoszauruszok

Töltse le az ingyenes PDF Mi micsoda Junior – Dinoszauruszok fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mi micsoda Junior – Dinoszauruszok PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mi micsoda Junior – Dinoszauruszok (pdf, epub és mobi)

Mi micsoda Junior – Dinoszauruszok leírása

Mikor éltek a dinoszauruszok? Mitől volt a Tirannoszaurusz olyan ijesztő? Hogyan vadásztak a húsevők? Mivel védekezett a Triceratops? Melyik dinoszaurusz volt sokkal hosszabb, mint egy autóbusz? Miért pusztultak ki a dinoszauruszok? Hogyan kerültek dinó csontvázak a múzeumokba?

A Mi MICSODA Junior 3. kötetében bepillanthatunk a régi idők mindennapjaiba: a kis olvasó a kötet lapjain megismerheti a földtörténeti középidőben élt dinoszauruszokat. Megtudhatja, hogyan vadásztak a húsevők, melyik dinó volt hosszabb egy autóbusznál, miért pusztultak ki ezek az állatok, illetve hogy miként kerülnek a csontvázak a múzeumba. A rejtélyes kukucskálók mögött mindig érdekes információ vagy feladat lapul. Ezáltal is bővülnek a kicsik ismeretei, és egyre többet tudnak meg a dinófajokról, méreteikről és táplálkozási szokásaikról. 
Óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk!

Leave a Reply