Mi a baj itt?

Oldal tartalma:

Deákné B. Katalin - Mi a baj itt?

Letöltés Mi a baj itt? könyvet pdf, epub és mobi

Mi a baj itt?.pdf
Mi a baj itt?.epub
Mi a baj itt?.mobi

  • Tudatos Lépés Kft.
  • Gyermek és ifjúsági
  • 48 oldal
  • Kötés: irkafűzött
  • ISBN: 9789639991675
  • Cikkszám: 1045099
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mi a baj itt?

Töltse le az ingyenes PDF Mi a baj itt? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mi a baj itt? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mi a baj itt? (pdf, epub és mobi)

Mi a baj itt? leírása

A nevelés arról szól, hogy a gyerekeknek megtanítjuk a világ, a társadalom, a közösség, a család, a személyes kapcsolatok tudnivalóit, szokásait, szabályait, elvárásait. Vannak olyan szabályok, amelynek megszegése akár a testi épséget is veszélyeztetheti. Minél tájékozottabb egy gyermek a tudnivalókban, annál kevesebb problémája adódik.
E könyvecske azért készült, hogy megismertessen a gyerekekkel olyan szabályokat, amelyek ismerete a hétköznapokban hasznos, illetve segítik a harmonikusabb, könnyebb együttélést.
Valamennyi oldal ugyanazzal a kérdéssel kezdődik: Mi a baj itt? A választ a gyermektől várjuk. Ha elgondolkodik a helyzeten, amit a képen lát, egyértelművé válnak számára a helyes és helytelen döntések.

* Miért nem szabad az autó ajtaját körülnézés nélkül kinyitni?
* Miért nem szabad a forró tűzhely közelében kíváncsiskodni?
* Miért nem szabad átmászni az úttest közepén lévő korláton?
* Miért kell az olló használata közben fokozottan vigyázni?
* Miért kell a kétsávos úton akkor is óvatosnak lenni, ha az egyik sávban haladó autó elenged bennünket?

Ilyen és hasonló szituációk elemzésére, megbeszélésére nyújt alkalmat e kiadvány, aminek elsődleges célja, hogy a gyerekek gondolkodjanak a látott helyzetek felől. Segítségképpen minden képnél megtalálható a rövid összegezés.

Leave a Reply