Mesés számok – számos mesék 2. – Ez most rólad szól!

Oldal tartalma:

Laura Overdeck - Mesés számok - számos mesék 2. - Ez most rólad szól!

Letöltés Mesés számok – számos mesék 2. – Ez most rólad szól! könyvet pdf, epub és mobi

Mesés számok – számos mesék 2. – Ez most rólad szól!.pdf
Mesés számok – számos mesék 2. – Ez most rólad szól!.epub
Mesés számok – számos mesék 2. – Ez most rólad szól!.mobi

  • Móra Könyvkiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 88 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789634155577
  • Cikkszám: 1055665
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mesés számok – számos mesék 2. – Ez most rólad szól!

Töltse le az ingyenes PDF Mesés számok – számos mesék 2. – Ez most rólad szól! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mesés számok – számos mesék 2. – Ez most rólad szól! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mesés számok – számos mesék 2. – Ez most rólad szól! (pdf, epub és mobi)

Mesés számok – számos mesék 2. – Ez most rólad szól! leírása

"Szeretnénk, ha a gyerekeknek éppoly jólesne a matek, mint ebéd után a desszert." Laura Overdeck, Time magazin

Célunk az, hogy a matek úgy épüljön be a gyerekek mindennapjaiba mint jó szórakozás. Gondoljon bele, kedves olvasó, mikor adott utoljára matekfeladatot gyerekének, unokájának a szórakozás kedvéért. Tegnap?
Tavaly? Talán soha? Ebben a könyvben mulatságos, mi több csintalankodásra buzdító kérdéseket találunk eltűnt zoknikról, csillámporról, vadállatokról; ez a matematika kimondottan "gyerekbarát".
A több mint 100 feladat megmutatja csemetéinknek, hogy számok vesznek körül bennünket, ameddig a szem ellát. Mindenki talál számára érdekeset a három nehézségi szinten (Apróknak, Kicsiknek, Nagyobbaknak) feltett kérdések között. Mi több, mostantól már Ráadás kérdés is van. Meséljünk, játsszunk, számoljunk!

"Amit kapunk a Mesés számok – számos meséktől: öröm, vidámság, sikerélmény és a tudat, hogy a matek vicces és humoros (is tud lenni).
Mert lássuk be, igenis vonzó feladat kiszámolni a Föld és a Hold távolságát – elefántban. Játsszatok jót, és ne higgyetek senkinek, aki azt akarja elhitetni veletek, hogy a matek unalmas!" Szmutni Ibolya, Hintafa blog

Ez a könyv nemcsak szórakozásnak jó, hanem biztonságot adó éjszakai fényként is használható. Próbálja csak ki egy félhomályos helyen!

Leave a Reply