Mesélő nyelvtan – HETEDHÉT HÁBORÚ A HANGOK FÖLDJÉN

Oldal tartalma:

Balázs Ágnes - Mesélő nyelvtan - HETEDHÉT HÁBORÚ A HANGOK FÖLDJÉN

Letöltés Mesélő nyelvtan – HETEDHÉT HÁBORÚ A HANGOK FÖLDJÉN könyvet pdf, epub és mobi

Mesélő nyelvtan – HETEDHÉT HÁBORÚ A HANGOK FÖLDJÉN.pdf
Mesélő nyelvtan – HETEDHÉT HÁBORÚ A HANGOK FÖLDJÉN.epub
Mesélő nyelvtan – HETEDHÉT HÁBORÚ A HANGOK FÖLDJÉN.mobi

  • Móra Könyvkiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 128 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789631199055
  • Cikkszám: 1032056
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mesélő nyelvtan – HETEDHÉT HÁBORÚ A HANGOK FÖLDJÉN

Töltse le az ingyenes PDF Mesélő nyelvtan – HETEDHÉT HÁBORÚ A HANGOK FÖLDJÉN fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mesélő nyelvtan – HETEDHÉT HÁBORÚ A HANGOK FÖLDJÉN PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mesélő nyelvtan – HETEDHÉT HÁBORÚ A HANGOK FÖLDJÉN (pdf, epub és mobi)

Mesélő nyelvtan – HETEDHÉT HÁBORÚ A HANGOK FÖLDJÉN leírása

Az elmúlt években számos olyan könyv látott napvilágot, amely az olvasás és helyesírás képességének fejlesztésére helyezte a hangsúlyt,  ám a nyelvtant olvasmányosan, szórakoztatóan feldolgozó kötet még hiányzik a könyvespolcokról. Balázs Ágnes Mesélő nyelvtan című nyelvtani foglalkoztatókönyv sorozata ezt a hiányt pótolja. A sorozat első kötete a 2. osztályos tananyag nyelvtani ismereteire épül. Használható kiegészítő tananyagként, fejlesztésre, ismétlésre felsőbb éveseknek is.

Egy varázslat hatására Iringó belekerül a nyelvtankönyvbe: irkafirkává változik. Éppen a magánhangzók és a mássalhangzók háborújának kellős közepébe csöppen, és számos furfangra, bölcsességre és szerencsére van szüksége, hogy rendet teremtsen a Hangok földjén. A meséhez kapcsolódó feladatok és a letölthető zenei anyag segítségével játszva elsajátítható a magyar ábécé hangjainak rendszere és számos hangtani szabály.

Leave a Reply