Mese, mese, mátka – Hangoskönyv

Oldal tartalma:

Mese, mese, mátka - Hangoskönyv

Letöltés Mese, mese, mátka – Hangoskönyv könyvet pdf, epub és mobi

Mese, mese, mátka – Hangoskönyv.pdf
Mese, mese, mátka – Hangoskönyv.epub
Mese, mese, mátka – Hangoskönyv.mobi

  • Kossuth/Mojzer Kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • Kötés: tok
  • ISBN: 9789630966030
  • Cikkszám: 1050875
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mese, mese, mátka – Hangoskönyv

Töltse le az ingyenes PDF Mese, mese, mátka – Hangoskönyv fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mese, mese, mátka – Hangoskönyv PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mese, mese, mátka – Hangoskönyv (pdf, epub és mobi)

Mese, mese, mátka – Hangoskönyv leírása

Az anyanyelv iránti szeretet valahol itt kezdődik, az első mondókák bűvöletében. A mondókák és a velük rokon rövid versek – Szilágyi Domokos kifejezésével: mondogatók – vonzó ereje nem annyira tartalmukban, mint inkább a bennük lüktető ritmusban rejlik, mely olyan hangulatot próbál adni, amely a gyerekek és a felnőttek lelkét gazdagabbá, finomabbá teszi.

A tartalomból:
Hinta, palinta, Csip, csip, csóka, Lóga lába, lóga, Rajzolok egy kerekecskét, Süssünk, süssünk valamit, Egyszer volt egy kemence, Hátamon a zsákom, Süss fel Nap, Ess, eső, ess, Digi-dagi daganat, Volt egyszer egy ember, Megy a hajó, Az én kertem olyan kert, Kiment a ház az ablakon, Ec-pec kimehetsz, Mese, mese, mátka, Lementem a pincébe vajat csipegetni, Kert alatt a macska, Kicsi vagyok én, Hüvelykujjam almafa, Csiteri-csütöri csütörtök, Hónapsoroló, Zengő ABC, Tente baba, tente, Megy a Hold az égen, Jaj, az estét úgy szeretem, Szempilládra álom szakad, Alszik a Baba, Cirmos cica, Nyuszi ül a fűben, Csigabiga, gyere ki, Gólya, gólya gilice, Nyuszi fülét hegyezi, Dirmeg, dörmög, Felmászott a nyúl a fára, Nincs szebb állat, mint a lúd, Szabó Lőrinc: Falusi hangverseny, A part alatt, Száraz tónak, Volt egy dongó, meg egy légy.

Pogány Judit előadásában

Teljes játékidő: 50 perc

Leave a Reply