Mert egyszer meghalunk E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Atul Gawande - Mert egyszer meghalunk E-KÖNYV

Letöltés Mert egyszer meghalunk E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Mert egyszer meghalunk E-KÖNYV.pdf
Mert egyszer meghalunk E-KÖNYV.epub
Mert egyszer meghalunk E-KÖNYV.mobi

  • Életmód
  • 312 oldal
  • eISBN: 9786155285936
  • Cikkszám: 1051483
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mert egyszer meghalunk E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Mert egyszer meghalunk E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mert egyszer meghalunk E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mert egyszer meghalunk E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Mert egyszer meghalunk E-KÖNYV leírása

A nyugati orvostudomány csak az életre van felkészülve, a halálra nem. Pedig az életünkkel kapcsolatban csak egyvalamiben lehetünk biztosak: egyszer véget ér. A fejlett világban ez általában kórházban vagy más szociális intézményben következik be. De vajon jó ez nekünk? Ezt akarjuk?
A sebészként praktizáló szerző erőteljes és megindító könyve rávilágít arra, hogy az orvostudomány olykor alapvető tévedésben van a saját szerepét illetően. Az orvosokat ugyanis arra képezik ki, hogy bármi áron igyekezzenek életben tartani a beteget. Az időseket és a betegeket könnyedén száműzik különféle intezmények rideg falai közé, és figyelmen kívül hagyják, hogy az érintettek valójában mit szeretnének. Pedig a legtöbben életük utolsó éveit vagy hónapjait is emberhez méltóan, a leginkább teljes értékűen és önállóan szeretnék leélni.
A szerző amellett, hogy több javaslatot tesz arra, miként lehetne méltoságteljes életet biztosítani a magatehetetlenné vált idős vagy beteg emberek számára, bátran néz szembe az életnek azon részével, amely elkerülhetetlen, mégsem vagyunk hajlandók szembesülni vele.

Leave a Reply