Merj kicsi maradni!

Oldal tartalma:

Sharon Rowe - Merj kicsi maradni!

Letöltés Merj kicsi maradni! könyvet pdf, epub és mobi

Merj kicsi maradni!.pdf
Merj kicsi maradni!.epub
Merj kicsi maradni!.mobi

  • HVG Kiadó Zrt.
  • Menedzsment
  • 208 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789633047866
  • Cikkszám: 1069075
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Merj kicsi maradni!

Töltse le az ingyenes PDF Merj kicsi maradni! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Merj kicsi maradni! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Merj kicsi maradni! (pdf, epub és mobi)

Merj kicsi maradni! leírása

Mitől marad élhető és emberközeli egy vállalkozás?

Miként lehetünk nyereségesek, miközben a közösségünket is szolgáljuk?

Hogyan tarthatjuk szem előtt a saját értékrendünket a cégünkben?

 

Sokan érzik úgy, hogy alkalmazottként nem tudnak kiteljesedni – ám hiába van egy jó ötletük, a vállalkozói léttel kapcsolatos tévhitek miatt nem mernek saját céget alapítani. Elrettentőek a pénzügyi nehézségek, hogy minden idejüket a munkának kell majd szentelniük és hogy a növekedés folyamatos kényszere mellett képtelenek lesznek boldogan élni. Sharon Rowe, a több millió dolláros árbevételű ECOBAGS tulajdonosa szerint azonban vállalkozni lehet másképp is.

Az üzleti előképzettség nélküli kisgyerekes anyaként induló, ma már nemzetközileg elismert vállalkozónő élvezetesen meséli el saját cége sikertörténetét. Tapasztalatain keresztül megtudhatjuk, hogyan építhetünk fel a kezdetektől egy működőképes, fenntartható apróvállalkozást úgy, hogy közben mindvégig szem előtt tartjuk a munka és a magánélet egyensúlyát, saját értékrendünket és a közösségünk érdekeit. Tanácsait követve megtanulhatjuk, hogyan éljünk teljes életet vállalkozóként.

Leave a Reply