Mélybe ránt a Lápvilág

Oldal tartalma:

Seanan McGuire - Mélybe ránt a Lápvilág

Letöltés Mélybe ránt a Lápvilág könyvet pdf, epub és mobi

Mélybe ránt a Lápvilág.pdf
Mélybe ránt a Lápvilág.epub
Mélybe ránt a Lápvilág.mobi

  • Fumax Kft.
  • Fantasy
  • 160 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 9789634701026
  • Cikkszám: 1070938
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mélybe ránt a Lápvilág

Töltse le az ingyenes PDF Mélybe ránt a Lápvilág fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mélybe ránt a Lápvilág PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mélybe ránt a Lápvilág (pdf, epub és mobi)

Mélybe ránt a Lápvilág leírása

A két iker, Jack és Jill tizenhét évesen tértek vissza otthonukba, ezt követően kerültek Eleanor West csellengő gyermekeknek fenntartott intézetébe. De vajon mi történt velük ezt megelőzően, a Lápvilágon?

Jacqueline anyja tökéletes lánya volt: csendes, udvarias, mindig hercegnőhöz illő ruhában. Ugyan kissé szigorúan bántak vele, de hát a tökéletes gyermekek nem teremnek csak úgy.

Jillian apja tökéletes lánya volt: kalandvágyó és vagány. Az apja jobban örült volna egy fiúnak, de ha már így alakult, kihozta a helyzetből a legtöbbet.

Az ikrek ötévesen jöttek rá, hogy a felnőttekben nem lehet megbízni.

Tizenkét évesen lementek a lehetetlen lépcsőn, hogy megtanulják, a megjátszott szeretet nem elég, hogy felkészítse az embert egy olyan életre, amelyet át- meg átsző a varázslat… És ahol a halállal, vámpírokkal, őrült tudósokkal és létfontosságú döntésekkel kell majd szembenézniük.

Seanan McGuire új története a sokszorosan díjnyertes Minden szív kaput nyitban megismert sötét és mágikus világba kalauzolja el az olvasókat, ahol a tündérmesék mélyén gyakran szörnyek rejtőznek, az igazság pedig ezer foggal mar bele az emberi lélekbe.

Leave a Reply