Meghaltam, hogy önmagamra találjak

Oldal tartalma:

Anita Moorjani - Meghaltam, hogy önmagamra találjak

Letöltés Meghaltam, hogy önmagamra találjak könyvet pdf, epub és mobi

Meghaltam, hogy önmagamra találjak.pdf
Meghaltam, hogy önmagamra találjak.epub
Meghaltam, hogy önmagamra találjak.mobi

  • Bioenergetic Kiadó Kft.
  • Ezotéria
  • 176 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789632914022
  • Cikkszám: 1071220
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Meghaltam, hogy önmagamra találjak

Töltse le az ingyenes PDF Meghaltam, hogy önmagamra találjak fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Meghaltam, hogy önmagamra találjak PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Meghaltam, hogy önmagamra találjak (pdf, epub és mobi)

Meghaltam, hogy önmagamra találjak leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2019-07-26

Anita Moorjani spirituális útja a rákkal folytatott négy éves küzdelmével kezdődött. Testét elborították a rosszindulatú daganatok, az orvosok már csak néhány órát jósoltak neki. A szervei leálltak, amikor Anita egy különleges halál közeli élmény részesévé vált. A csodálatos utazás során felismerte saját lényének nagyszerűségét és betegsége valódi okát. Miután visszanyerte eszméletét, a teste bámulatos gyorsasággal felépült, s néhány héten belül a rák legkisebb nyoma nélkül hagyhatta el a kórházat.

A szerző élménybeszámolóival világszerte ismertté vált, sokaknak nyújt segítséget, támogatást. A Meghaltam, hogy önmagamra találjak című könyvében megosztja mindazt, amit a betegséggel, gyógyulással, félelemmel, szeretettel és minden ember valódi nagyszerűségével kapcsolatban megtapasztalt.

Leave a Reply