Még egyszer, érzéssel – Piruett

Oldal tartalma:

Nora Roberts - Még egyszer, érzéssel - Piruett

Letöltés Még egyszer, érzéssel – Piruett könyvet pdf, epub és mobi

Még egyszer, érzéssel – Piruett.pdf
Még egyszer, érzéssel – Piruett.epub
Még egyszer, érzéssel – Piruett.mobi

A könyv részletei Még egyszer, érzéssel – Piruett

Töltse le az ingyenes PDF Még egyszer, érzéssel – Piruett fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Még egyszer, érzéssel – Piruett PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Még egyszer, érzéssel – Piruett (pdf, epub és mobi)

Még egyszer, érzéssel – Piruett leírása

Még egyszer, érzéssel:
Öt évvel ezelőtt látta utoljára Raven Williams popénekesnő Brandon Carstairst, azt a férfit, aki összetörte a szívét. Ám Brandon egy napon visszatér, és olyan ajánlattal keresi meg, amelynek a lány képtelen ellenállni: írjanak együtt musicalt az utóbbi évek egyik sikerkönyvéből. Vajon elképzelhető-e a közös munka anélkül, hogy Raven újra megperzselődne? Mi lesz, ha mindkettőjüket felemészti a hirtelen fellángoló szenvedély?

Piruett:
Lindsay szülői unszolásra kezd balettozni, s tizennyolc évesen már Amerika legjobb táncosa. Mégis kénytelen hazatérni szülővárosába, hogy gondoskodjon megözvegyült édesanyjáról. Az építész Seth is itt telepszik le, és igazi otthont akar teremteni árva unokahúgának. A kislány tehetséges táncos, aki isteníti a balettiskolát nyitó tanárnőt, s hamarosan Seth is vonzódni kezd Lindsay-hez. A lány sűrű munkarendje azonban alig hagy nekik időt ismerkedésre. A bimbózó szerelem elmérgesedő vitába torkollik, s Lindsay visszarepül New Yorkba, egykori társulatához. De vajon jelent-e neki akkora örömöt a színpad, mint amilyet Seth ölelése?

Leave a Reply