Mecsek, Villányi-hegység turistakalauz – 1:60000

Oldal tartalma:

Mecsek, Villányi-hegység turistakalauz - 1:60000

Letöltés Mecsek, Villányi-hegység turistakalauz – 1:60000 könyvet pdf, epub és mobi

Mecsek, Villányi-hegység turistakalauz – 1:60000.pdf
Mecsek, Villányi-hegység turistakalauz – 1:60000.epub
Mecsek, Villányi-hegység turistakalauz – 1:60000.mobi

  • Cartographia Kft.
  • térképek
  • 172 oldal
  • Kötés: spirálozott
  • ISBN: 9789633520192
  • Cikkszám: 1068158
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Mecsek, Villányi-hegység turistakalauz – 1:60000

Töltse le az ingyenes PDF Mecsek, Villányi-hegység turistakalauz – 1:60000 fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Mecsek, Villányi-hegység turistakalauz – 1:60000 PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Mecsek, Villányi-hegység turistakalauz – 1:60000 (pdf, epub és mobi)

Mecsek, Villányi-hegység turistakalauz – 1:60000 leírása

A kiadvány hazánk déli részének természeti és kultúrtörténeti látnivalókban igen gazdag területét mutatja be, térképei és leírásai hasznos segítséget nyújtanak a Mecsek, a Villányi-hegység, a Baranyai-dombság, a Sárköz és a Gemenci-erdő felfedezéséhez.

Körbenézni a Jakab-hegy vonzó kilátópontjáról, a Zsongor-kőről, átkerékpározni Pécsről egy kis strandolásra az orfűi tórendszerhez, sétálni egyet az Abaligeti-barlangban, végigjárni a Tettye, a Misina és a Tubes nagy múltú, pihenőkkel szegélyezett útvonalait, megcsodálni a Meleg-mány-völgy mésztufa gátjain végigzuhogó vízesés-sorozatot, elcsendesedni a mánfai templom hársfái alatt, végigbarangolni a Hidasi-völgy patakparti turistaútján, fotózni az Óbányai-völgy Ferde-vízesésénél, felfedezni Kisújbányát, majd Püspökszentlászló gyönyörűen felújított kastélyának arborétumát – mind felejthetetlen élmény, s akkor még nem említettük a Mecsek ékszerdobozát, a hegyek között megbújó Óbányát, a Baranyai-dombság búcsújáróhelyét, Máriakéméndet, Siklóst a várával, Harkányt a fürdőjével, s persze Villányt a hűvös pincék őrizte tüzes vörösboraival…

Leave a Reply