Már 100×megmondtam

Oldal tartalma:

F. Várkonyi Zsuzsa - Már 100×megmondtam

Letöltés Már 100×megmondtam könyvet pdf, epub és mobi

Már 100×megmondtam.pdf
Már 100×megmondtam.epub
Már 100×megmondtam.mobi

  • Háttér Kiadó Kft.
  • Szakkönyvek
  • 180 oldal
  • Kötés: ragasztókötés
  • ISBN: 9786155124167
  • Cikkszám: 1025282
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Már 100×megmondtam

Töltse le az ingyenes PDF Már 100×megmondtam fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Már 100×megmondtam PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Már 100×megmondtam (pdf, epub és mobi)

Már 100×megmondtam leírása

"„Már százszor megmondtam…” − hangzik el nap mint nap sok-sok családban. Vajon mi az oka, hogy a „megoldással” akkor is újra és újra próbálkozunk, ha nyilvánvalóan hasztalan?

Ennek megértéséhez segít hozzá az a sok tapasztalat, mely a világ különböző tájain dolgozó pszichológusok megfigyeléseiből épül lassacskán rendszerré. Ezekből tudjuk, közléseinknek fontos háttérüzenete lehet: szándékot, indulatot, érzelmet rejtenek, s ezt a másik fél − már a kisgyerek is − pontosan érzékeli. Csakhogy mindaddig ő is ilyen kendőzött formában reagál, míg nem kap szavakba öntött eligazítást − éspedig nem a tennivalóiról, hanem a másik érzéseiről, igényeiről.

A pszichológusi tapasztalat szerint minden ép értelmű, egészséges személyiségű ember megtanítható saját, eddig nem vállalt érzelmei felismerésére és megfogalmazására. Ehhez kíván gyakorlati segítséget nyújtani a szerző a kommunikációkutatás, a tranzakcióelemzés és a szociálpszichológia sok fontos eredményének bemutatásával."

Leave a Reply