Magyarország legszebb kerékpáros túraútvonalai

Oldal tartalma:

Magyarország legszebb kerékpáros túraútvonalai

Letöltés Magyarország legszebb kerékpáros túraútvonalai könyvet pdf, epub és mobi

Magyarország legszebb kerékpáros túraútvonalai.pdf
Magyarország legszebb kerékpáros túraútvonalai.epub
Magyarország legszebb kerékpáros túraútvonalai.mobi

  • I.P.C. Könyvek
  • Sport
  • 544 oldal
  • Kötés: flexi
  • ISBN: 9789636357047
  • Cikkszám: 1071846
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Magyarország legszebb kerékpáros túraútvonalai

Töltse le az ingyenes PDF Magyarország legszebb kerékpáros túraútvonalai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Magyarország legszebb kerékpáros túraútvonalai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Magyarország legszebb kerékpáros túraútvonalai (pdf, epub és mobi)

Magyarország legszebb kerékpáros túraútvonalai leírása

Túrázók nagykönyve sorozatunk legújabb kötete ezúttal Magyarország legkülönlegesebb biciklis útvonalain vezeti végig az olvasót. A könyvünkben bemutatott túrák az egész család számára kikapcsolódást és garantált feltöltődést biztosítanak, a felfedezés izgalmát ígérik – két keréken még a jól ismert táj is más arcát mutatja.

A kötet változatos helyszínekre invitál bennünket, a hegyi terepek mellett jócskán lemegyünk a síkvidékekre is – a síksági vagy szelíd dombvidéki területek gyalogosan sokszor végeláthatatlannak tűnnek, ám biciklizve már befogadhatók és igazán érdekesek. Túráink során körbejárjuk a Fertő, a Velencei- és a Tisza-tavat, sőt Románia, Szlovákia és Ausztria felé is átlépjük a határt. Nyeregbe pattanva a Kárpát-medencei vidék sokszínűségének más dimenzióját fogjuk megtapasztalni! Úgy vezetjük az új tájat megismerni kívánókat, a kalandokat és látnivalókat keresőket, hogy a legátfogóbb, legsajátosabb képet adjuk a megcélzott helyszínről.

A könyvben helyet kapó 28 fejezet változatos nehézségű kirándulásokat kínál, köztük számos olyat, amelyen a gyerekek is bátran kipróbálhatják magukat. Előző köteteinkhez hasonlóan az egyes útvonalakat gazdag képanyag, áttekintő térkép és gyakorlati leírások teszik teljessé. A túrákhoz kapcsolódó kulturális és természeti értékek részletes bemutatása mellett – a könnyebb tervezés érdekében – mindenhol feltüntettük a nehézségi fokot, a pontos távolságot, a menetidőt, a szintemelkedést és a szükséges felszerelést.

Kerekedjünk fel, és ismerjük meg Magyarország legszebb kerékpáros útvonalait!

Leave a Reply