Magyar királynék és nagyasszonyok – Díszdoboz I. – 1-9 kötet

Oldal tartalma:

Magyar királynék és nagyasszonyok - Díszdoboz I. - 1-9 kötet

Letöltés Magyar királynék és nagyasszonyok – Díszdoboz I. – 1-9 kötet könyvet pdf, epub és mobi

Magyar királynék és nagyasszonyok – Díszdoboz I. – 1-9 kötet.pdf
Magyar királynék és nagyasszonyok – Díszdoboz I. – 1-9 kötet.epub
Magyar királynék és nagyasszonyok – Díszdoboz I. – 1-9 kötet.mobi

A könyv részletei Magyar királynék és nagyasszonyok – Díszdoboz I. – 1-9 kötet

Töltse le az ingyenes PDF Magyar királynék és nagyasszonyok – Díszdoboz I. – 1-9 kötet fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Magyar királynék és nagyasszonyok – Díszdoboz I. – 1-9 kötet PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Magyar királynék és nagyasszonyok – Díszdoboz I. – 1-9 kötet (pdf, epub és mobi)

Magyar királynék és nagyasszonyok – Díszdoboz I. – 1-9 kötet leírása

A Duna International Könyvkiadó legújabb sorozata olyan magyar királynék és nagyasszonyok izgalmas, olykor hányattatott vagy éppen intrikával teli életútjába enged bepillantást, akik az elmúlt korok politikai, irodalmi vagy közéletének meghatározó alakjai voltak.
A 26 kötetes könyvsorozat első díszdobozában az államalapítástól kezdődően megismerkedhetünk az Árpád-ház asszonyaival, valamint az Anjou-királynékkal. Találkozhatnak a magyar művészet első női tollforgatóival és muzsikusaival, és nem utolsó sorban a Habsburg feleségekkel.

A díszdobozban szereplő könyvek:
1. Az Árpád-ház asszonyai 1. • 2. Szent királylányok • 3. Az Árpád-ház asszonyai 2. • 4. „Idegenbe szakadt” szentek • 5. Az Anjou-királynék • 6. Harcos hölgyek • 7. Nõ a magyar trónon • 8. Toll és vonó • 9. A Hunyadiak asszonyai

Leave a Reply