Magyar büntetőjog – Általános rész E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Balogh Ágnes - Magyar büntetőjog - Általános rész E-KÖNYV

Letöltés Magyar büntetőjog – Általános rész E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Magyar büntetőjog – Általános rész E-KÖNYV.pdf
Magyar büntetőjog – Általános rész E-KÖNYV.epub
Magyar büntetőjog – Általános rész E-KÖNYV.mobi

  • Szakkönyvek
  • 532 oldal
  • eISBN: 9789632952543
  • Cikkszám: 1037213
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Magyar büntetőjog – Általános rész E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Magyar büntetőjog – Általános rész E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Magyar büntetőjog – Általános rész E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Magyar büntetőjog – Általános rész E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Magyar büntetőjog – Általános rész E-KÖNYV leírása

"Az Országgyűlés 2012. június 25-ei ülésnapján fogadta el a negyedik magyar Büntető Törvénykönyvet, amely 2013. július 1-jén lép hatályba. A tankönyv kézirata 2012. szeptember 30-án lett lezárva, így a kötet a kihirdetett törvény általános részi szabályainak elemzését tartalmazza.”

A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának oktatói által írott tankönyv a már megjelent általános rész tankönyv átdolgozása a 2012. évi C. törvénynek megfelelően. A szerzők munkamódszere keretében az új Btk. Szabályainak elemzésével párhuzamosan folyamatos visszautalások találhatóak a még jelenleg hatályos 1978. évi IV. törvényre. Így biztosítja az átmenetet, illetve a biztosabb felkészülést a hallgatók részére.

Leave a Reply