Magok a konyhában – Hüvelyesek

Oldal tartalma:

Bezselics Ildikó - Magok a konyhában - Hüvelyesek

Letöltés Magok a konyhában – Hüvelyesek könyvet pdf, epub és mobi

Magok a konyhában – Hüvelyesek.pdf
Magok a konyhában – Hüvelyesek.epub
Magok a konyhában – Hüvelyesek.mobi

  • Boook Kiadó Kft.
  • Életmód
  • 175 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9786155417160
  • Cikkszám: 1049044
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Magok a konyhában – Hüvelyesek

Töltse le az ingyenes PDF Magok a konyhában – Hüvelyesek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Magok a konyhában – Hüvelyesek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Magok a konyhában – Hüvelyesek (pdf, epub és mobi)

Magok a konyhában – Hüvelyesek leírása

66 gyors és egészséges recept

A MAGOK A KONYHÁBAN könyvsorozat a tudatos táplálkozás fontos alappilléreit, a hüvelyeseket, az olajos magvakat és a gabonaféléket, illetve álgabonákat helyezi új megvilágításba. Kiegyensúlyozott vegetáriánus étrend nem képzelhető el nélkülük, emellett fontos összetevői a cukorbetegségben vagy inzulinrezisztenciában szenvedők, a laktóz- vagy gluténmentes étrendet követők diétájának is.

Ennek ellenére mindhárom könyvben szerepelnek húsos fogások, hiszen az egészséges étrend nem a húst mellőzők kiváltsága, nem kell feltétlenül lemondani róla. Az egyes alapanyagok természetes gyógyító hatásának tudatos alkalmazásával egyéni szinten meg tudjuk teremteni táplálkozásunk egyensúlyát, mely jól-létünk, egészségünk alapja. Ehhez nyújt útmutatást a készülő háromrészes sorozat, melynek első kötete a hüvelyesek szerepét tisztázza az egészséges táplálkozásban.

Leave a Reply