Ma, holnap, most és mindjárt

Oldal tartalma:

Daniela Prusse - Ma, holnap, most és mindjárt

Letöltés Ma, holnap, most és mindjárt könyvet pdf, epub és mobi

Ma, holnap, most és mindjárt.pdf
Ma, holnap, most és mindjárt.epub
Ma, holnap, most és mindjárt.mobi

A könyv részletei Ma, holnap, most és mindjárt

Töltse le az ingyenes PDF Ma, holnap, most és mindjárt fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ma, holnap, most és mindjárt PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ma, holnap, most és mindjárt (pdf, epub és mobi)

Ma, holnap, most és mindjárt leírása

A Ravensburger gyermekkönyvsorozatának e kötete az idő fogalmával ismerteti meg az apróságokat. A gyerekek számára ismerős élethelyzeteket bemutatva érzékelteti, hogy a különböző időtartamot kifejező szavak mit is jelentenek. A kisgyermekek megtudhatják, hogy milyen napszakok, napok, hónapok és évszakok váltják egymást, példákat láthatnak arra, mi a különbség a most és a mindjárt között, és milyen tevékenységek mennek gyorsan, mi tart sokáig.

Ismerjük meg a világot, lépésről lépésre – együtt, minden nap. A Mit? Miért? Hogyan? Mini sorozat a legkisebbekkel ismerteti meg környezetünk titkait. Kötetei egyszerű és szemléletes válaszokat adnak a kicsik kérdéseire. A játékos elemek, a kedves rajzok, a kinyitható ablakok és a kornak megfelelő magyarázatok a könyv minden oldalát élvezetessé teszik. A praktikus és „strapabíró” könyvet kétéves kortól ajánljuk.

Leave a Reply