Logico Primo 3220 – Ébredéstől elalvásig

Oldal tartalma:

Betsy Bolink - Logico Primo 3220 - Ébredéstől elalvásig

Letöltés Logico Primo 3220 – Ébredéstől elalvásig könyvet pdf, epub és mobi

Logico Primo 3220 – Ébredéstől elalvásig.pdf
Logico Primo 3220 – Ébredéstől elalvásig.epub
Logico Primo 3220 – Ébredéstől elalvásig.mobi

A könyv részletei Logico Primo 3220 – Ébredéstől elalvásig

Töltse le az ingyenes PDF Logico Primo 3220 – Ébredéstől elalvásig fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Logico Primo 3220 – Ébredéstől elalvásig PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Logico Primo 3220 – Ébredéstől elalvásig (pdf, epub és mobi)

Logico Primo 3220 – Ébredéstől elalvásig leírása

A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték – az óvodások napirendjébe beépíthetően – a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése. Az Ébredéstől elalvásig az alábbi témákat dolgozza fel: formák, minták felismerése, mennyiségek 3-ig, logikai kapcsolatok.

3 éves kortól ajánljuk.

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz. A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez.

Leave a Reply