Lódobogás – Katie és a musztáng 4.

Oldal tartalma:

Kathleen Duey - Lódobogás - Katie és a musztáng 4.

Letöltés Lódobogás – Katie és a musztáng 4. könyvet pdf, epub és mobi

Lódobogás – Katie és a musztáng 4..pdf
Lódobogás – Katie és a musztáng 4..epub
Lódobogás – Katie és a musztáng 4..mobi

A könyv részletei Lódobogás – Katie és a musztáng 4.

Töltse le az ingyenes PDF Lódobogás – Katie és a musztáng 4. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Lódobogás – Katie és a musztáng 4. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Lódobogás – Katie és a musztáng 4. (pdf, epub és mobi)

Lódobogás – Katie és a musztáng 4. leírása

Végre Oregonban!

Katie már alig várja, hogy Oregonba érjen, de a végtelennek tűnő utazás és a nehéz körülmények a végsőkig próbára teszik az erejét. A Nyugatra tartó út utolsó szakaszát találja a legkeservesebbnek, bár minden lépéssel közelebb kerül álmai beteljesüléséhez: hogy találkozzék a nagybátyjával, és segítségével a musztáng egyre közelebb kerüljön a szülőhelyéhez és a szabadsághoz. Az út vége előtt Katie-ben akaratlanul is felmerül a kérdés: mit tartogat számára Oregonban az új élet, és mi lesz szeretett musztángjával…

Felejthetetlen alakjai, érdekes történelmi légköre és izgalmas kalandjai révén a Lódobogás olyan sorozat, amelyet egyetlen ifjú olvasó sem hagyhat ki.

Leave a Reply