Locsolókannából elefánt – Pepe ovis történetei

Oldal tartalma:

Turbuly Lilla - Locsolókannából elefánt - Pepe ovis történetei

Letöltés Locsolókannából elefánt – Pepe ovis történetei könyvet pdf, epub és mobi

Locsolókannából elefánt – Pepe ovis történetei.pdf
Locsolókannából elefánt – Pepe ovis történetei.epub
Locsolókannából elefánt – Pepe ovis történetei.mobi

  • Manó Könyvek Kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 64 oldal
  • Kötés: kemény
  • ISBN: 9789634030522
  • Cikkszám: 1032058
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Locsolókannából elefánt – Pepe ovis történetei

Töltse le az ingyenes PDF Locsolókannából elefánt – Pepe ovis történetei fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Locsolókannából elefánt – Pepe ovis történetei PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Locsolókannából elefánt – Pepe ovis történetei (pdf, epub és mobi)

Locsolókannából elefánt – Pepe ovis történetei leírása

"És akkor én mondtam az anyukámnak, hogy menjünk haza, de azonnal, mert nem akarok rózsaszín locsolókanna lenni, sőt, egyáltalán semmilyen locsolókanna se akarok lenni, utálom a kiskertet a nagymamánál is, mert állítólag mindig oda lépek, ahová nem kellene. Lehet, hogy egy kicsit hangosan mondtam mindezt, bár szerintem egyáltalán nem kiabáltam, mindenesetre odajött a szép hosszú hajú óvó néni, akit Ildi néninek hívnak, és megkérdezte, hogy milyen jelet szeretnék, mert lehet, hogy át tudjuk varázsolni a locsolókannát."

Turbuly Lilla egy gyerek őszinte hangján mutat be olyan élethelyzeteket, amelyek minden óvodás számára ismerősek lehetnek. A finom humorú mesék és Horváth Ildi vidám illusztrációi arról tanúskodnak, hogy ha vannak is néha nehéz pillanatok, mégiscsak jó dolog óvodásnak lenni!

Leave a Reply