Liliputi trónkövetelők

Oldal tartalma:

Kiss Ottó - Liliputi trónkövetelők

Letöltés Liliputi trónkövetelők könyvet pdf, epub és mobi

Liliputi trónkövetelők.pdf
Liliputi trónkövetelők.epub
Liliputi trónkövetelők.mobi

  • Cerkabella Könyvek
  • Gyermek és ifjúsági
  • 34 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789639820265
  • Cikkszám: 1067983
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Liliputi trónkövetelők

Töltse le az ingyenes PDF Liliputi trónkövetelők fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Liliputi trónkövetelők PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Liliputi trónkövetelők (pdf, epub és mobi)

Liliputi trónkövetelők leírása

Kiss Ottó rövid mesenovellái egészen különlegesek: abszurdak és ironikusak, mint egy felnőtt szöveg, ugyanakkor egyszerűek, akár az igazi gyermekmesék. Meghökkentő és továbbgondolásra érdemes történetek valódi gyerektémákról: repülő emberről, űrlényekről, királyokról, varázsbabszemekről, időutazásról, fociról – és persze még tanulság is kiolvasható belőlük. Például az, hogy a költészet nem hiábavaló, vagy hogy a legfontosabb híreket mindig az összkirályi konferencián lehet megtudni.
Kárpáti Tibor letisztult, élénk színű illusztrációkat készített, erősítve a szövegek abszurdan varázslatos világát.

Kiss Ottó író, költő, több ismert gyerekkönyv szerzője (Csillagszedő Márió, Emese almája, A nagypapa távcsöve stb.) Év Könyve-, Artisjus- és József Attila-díjas.
Kárpáti Tibor a New Yorker magazin állandó grafikusa, egyebek mellett elnyerte a XV. Országos Tervezőgrafikai Biennále díját, számtalan nemzetközi és hazai kiállításon szerepelt, több gyerekkönyv illusztrátora.

Leave a Reply