Leves minden napra

Oldal tartalma:

Fűszeres Eszter - Leves minden napra

Letöltés Leves minden napra könyvet pdf, epub és mobi

Leves minden napra.pdf
Leves minden napra.epub
Leves minden napra.mobi

  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Gasztronómia
  • 120 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633106143
  • Cikkszám: 1043517
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Leves minden napra

Töltse le az ingyenes PDF Leves minden napra fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Leves minden napra PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Leves minden napra (pdf, epub és mobi)

Leves minden napra leírása

A leves igazi házias fogás, amibe belefőzzük szívünket-lelkünket. Pár évtizede gyakran megesett, hogy reggel egy kiadós levessel indították a napot. Később veszített a népszerűségéből, de manapság újra a reneszánszát éli, és az egyik legfontosabb ételünk lett.
A világ nagyvárosaiban sorra nyílnak a levesező kis éttermek, ahol jól megfér egymással az ázsiai konyha az európaival vagy éppen a dél-amerikaival. A sok érdekes már szinte bárhol beszerezhető új alapanyag mellett a régi, megszokott hozzávalókból is könnyen készíthetünk valami egészen újszerű, izgalmas levest. Persze az sem utolsó szempont, hogy ez a fogás általában olcsó és egészséges. A szerző negyven kedvenc levesét válogatta össze, évszakok szerinti elosztásban. Egy gazdag, jó leves tökéletes hétköznapi ebéd, de kitűnő vacsora is lehet egy fárasztó nap után.
Fűszeres Eszter gasztronómia újságíró, a Fűszer és lélek blog és a megegyező című szakácskönyv szerzője. Budapesten és Tokaj-Hegyalján él férjével és két gyermekével. Receptjeit és a családi történetekkel, hagyományokkal teli írásait több ezren követik napról napra.

Leave a Reply