Levelek a padlásról – Katicalányok 2. – Betty

Oldal tartalma:

Jenny McLachlan - Levelek a padlásról - Katicalányok 2. - Betty

Letöltés Levelek a padlásról – Katicalányok 2. – Betty könyvet pdf, epub és mobi

Levelek a padlásról – Katicalányok 2. – Betty.pdf
Levelek a padlásról – Katicalányok 2. – Betty.epub
Levelek a padlásról – Katicalányok 2. – Betty.mobi

A könyv részletei Levelek a padlásról – Katicalányok 2. – Betty

Töltse le az ingyenes PDF Levelek a padlásról – Katicalányok 2. – Betty fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Levelek a padlásról – Katicalányok 2. – Betty PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Levelek a padlásról – Katicalányok 2. – Betty (pdf, epub és mobi)

Levelek a padlásról – Katicalányok 2. – Betty leírása

A Katicalányok története folytatódik!

Betty Plum még sosem volt szerelmes. De mintha áramütés érné, amikor új fiú érkezik a suliba, Toby ráadásul meghívja az alakuló zenekarába énekelni. Betty kétségbe esik, hiszen Katnek már megígérte, hogy vele indul az iskolai fesztiválon. Kat megsértődik, és Betty Tobyn is egyre kevésbé tud kiigazodni, akire ráadásul Pearl is rástartolt. Bárcsak élne még az anyukája, hogy tanácsot kérhessen tőle!

Amikor megtudja, hogy anyja ráhagyott a padláson egy titkolt levélcsomót a saját szerelmi történeteivel, Betty a levélköteget olvasva még inkább összezavarodik. Segíthetnek-e neki édesanyja történetei, hogy kiigazodjon a saját életében? Amit érez, az valóban szerelem? Milyen lesz az első csók? És segít-e megoldani az ilyen helyzeteket egy réges-régi Bettye Swann-lemez?

Leave a Reply