Legtávolabb a haláltól

Oldal tartalma:

Elina Hirvonen - Legtávolabb a haláltól

Letöltés Legtávolabb a haláltól könyvet pdf, epub és mobi

Legtávolabb a haláltól.pdf
Legtávolabb a haláltól.epub
Legtávolabb a haláltól.mobi

  • Magvető Kiadó
  • Regény
  • 278 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789631429893
  • Cikkszám: 1031140
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Legtávolabb a haláltól

Töltse le az ingyenes PDF Legtávolabb a haláltól fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Legtávolabb a haláltól PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Legtávolabb a haláltól (pdf, epub és mobi)

Legtávolabb a haláltól leírása

Mi lehetne legtávolabb a haláltól? Ezt a kérdést előbb-utóbb mindenki kénytelen feltenni magának ebben a regényben, és természetesen meg is próbál válaszolni rá. A párhuzamos idősíkokban és történetekben egy, legboldogabb gyermek- és kamaszéveit Afrikában töltő férfi visszatér, hogy a régi helyen újrakezdje életét; egy tehetséges fekete lány kemény munkával ki tud ugyan szakadni a nyomorúságból, de az igazságtalanság ellen hiába küzd; lenyűgözően szép, gyermekkori barátnője pedig már egészen fiatalon a prostitúció poklának legsötétebb bugyraiba kerül, ahonnan nincs visszatérés. Véglényként tengődő utcagyerekek, nyomorgó falusiak, vaktában lövöldöző fegyveresek és korrupt egykori gyarmatosítók között próbálják megtalálni másokban a szeretetet és a jóságot, ha már a világban lehetetlen.
Az elesettek iránti részvét, a tehetetlenség fájdalma és az egyéni felelősségvállaláson alapuló, személyes hit teszik megindító, humanista könyvvé Hirvonen regényét.

Leave a Reply