Legendák legendáriuma

Oldal tartalma:

Lakat T. Károly - Legendák legendáriuma

Letöltés Legendák legendáriuma könyvet pdf, epub és mobi

Legendák legendáriuma.pdf
Legendák legendáriuma.epub
Legendák legendáriuma.mobi

  • Kossuth Kiadó Zrt.
  • Sport
  • 214 oldal
  • Kötés: kemény
  • ISBN: 9789630985130
  • Cikkszám: 1048310
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Legendák legendáriuma

Töltse le az ingyenes PDF Legendák legendáriuma fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Legendák legendáriuma PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Legendák legendáriuma (pdf, epub és mobi)

Legendák legendáriuma leírása

A magyar labdarúgó válogatott negyvennégy év után újra kijutott az Európa-bajnokságra.
A kötetben egy család története fonódik össze a magyar futball históriájával, azzal az időszakkal, amikor még a magyar labdarúgásról beszélt a világ.
Aztán sanyarúbb idők jöttek, tanítókból bukott diákok lettünk, csak a magyar szurkolók lelkében élt tovább az egykori diadalok emléke, a magyar labda varázsa.
A könyvben három generáció passzolja egymásnak a labdát, mindegyikük a saját életén és sorsán keresztül látja és éli át a győzelmeket, a kudarcokat.
Kiderül az is, hogy mi magyarok milyen sokszor álltunk a nagy diadal kapujában, igazán nagy meccseinket azonban szinte mindig elvesztettük.
Lakat T. Károly kötete egyszerre a magyar futball himnusza és gyász-zenéje.
És most ismét ott állunk a diadal kapujában…
Hogy mit jelentett a diadal 1938-ban, és mi jelentené ugyanezt 2016 nyarán, arra ad választ ez a családregénybe bújtatott kis magyar futball-história.

Leave a Reply