Különleges küldetésem E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Különleges küldetésem E-KÖNYV

Letöltés Különleges küldetésem E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Különleges küldetésem E-KÖNYV.pdf
Különleges küldetésem E-KÖNYV.epub
Különleges küldetésem E-KÖNYV.mobi

  • 484 oldal
  • eISBN: 9789632442068
  • Cikkszám: 1037317
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Különleges küldetésem E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Különleges küldetésem E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Különleges küldetésem E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Különleges küldetésem E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Különleges küldetésem E-KÖNYV leírása

Pereg a film, pereg a történelem!
Hogyan lesz egy pesti jogász-zenészbõl angol titkos ügynök? Milyen kalandokat él át, milyen politikai kulisszatitkokba nyer betekintést – ez a történelem különleges olvasatban, különleges szereplõkkel…

A harmincas évek végének Budapestje – egy fiatalember jogi diplomával és zeneakadémiai tanulmányokkal a zsebében a fenyegetõ sötét elõl beleugrik az ismeretlenbe: leszerzõdik Teheránba bárzenésznek. Megismerkedik az angol szuperkémekkel: többek közt Basil Davidson kémfõnökkel, illetve az arisztokrata újságíróval, Pálócz-Horváth György angol ügynökkel, aki beszervezi a korszak egyik leghatékonyabb angol kémszervezetébe, a SOE, azaz a Special Operations Executive irreguláris hadseregébe.
Az izgalmakban bõvelkedõ kémtevékenység számos epizódját több mint hetven év után írta meg a budapesti születésû csellista, a szolgálattól kapott nevén: Francis Shelton.

Leave a Reply