Kukac Marci és barátai – A Nevesincs Erdő lakóinak történetei

Oldal tartalma:

Tóth Szandra - Kukac Marci és barátai - A Nevesincs Erdő lakóinak történetei

Letöltés Kukac Marci és barátai – A Nevesincs Erdő lakóinak történetei könyvet pdf, epub és mobi

Kukac Marci és barátai – A Nevesincs Erdő lakóinak történetei.pdf
Kukac Marci és barátai – A Nevesincs Erdő lakóinak történetei.epub
Kukac Marci és barátai – A Nevesincs Erdő lakóinak történetei.mobi

  • Álomgyár Kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 64 oldal
  • Kötés: kemény
  • ISBN: 9786155596032
  • Cikkszám: 1042388
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Kukac Marci és barátai – A Nevesincs Erdő lakóinak történetei

Töltse le az ingyenes PDF Kukac Marci és barátai – A Nevesincs Erdő lakóinak történetei fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kukac Marci és barátai – A Nevesincs Erdő lakóinak történetei PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kukac Marci és barátai – A Nevesincs Erdő lakóinak történetei (pdf, epub és mobi)

Kukac Marci és barátai – A Nevesincs Erdő lakóinak történetei leírása

Ki mondja, hogy csak azért, mert még nem láttál valamit, az nem is létezik? Attól még, hogy a felnőttek egy legyintéssel elintézik, még igenis lehet repülő házikó, felhőn csücsülő rózsaszín elefánt és esténként a füledbe suttogó párnamanó.
Ahogy létezhet Marci, a színes kukac is, és barátai, Panka, a rózsaszín pillangó; Sünci, a szivárványszínű sündisznó és Timoti, az óriási kisegér. Kövesd nyomon a Nevesincs Erdő lakóinak izgalmas történeteit, keltsd életre színes ceruzáid segítségével a szereplőket, segíts Marciéknak kijutni az útvesztőkből, és oldd meg a talányos feladványokat!
Tóth Szandra már kisgyermekként is szerette hallgatni, olvasni a meséket, de gyermeke születése óta különös figyelmet fordít a gyerekek képzeletbeli világára, és számos mesét talált ki saját kisfia szórakoztatására.
Ezután fogalmazódott meg benne, hogy az általa kitalált történeteket más kisgyerekekkel is szeretné megosztani egy olyan foglalkoztató mesekönyvsorozat formájában, amely fejleszti a gyermekek képzelőerejét és szociális érzékét, növeli szókincsüket, miközben a foglalkoztató feladatok által jól szórakozva tovább finomíthatóak a motorikus képességeik is.

Leave a Reply