Krisztus álarcai – Az istennek hitt ember körüli titkok és hazugságok feltárása

Oldal tartalma:

Lynn Picknett - Krisztus álarcai - Az istennek hitt ember körüli titkok és hazugságok feltárása

Letöltés Krisztus álarcai – Az istennek hitt ember körüli titkok és hazugságok feltárása könyvet pdf, epub és mobi

Krisztus álarcai – Az istennek hitt ember körüli titkok és hazugságok feltárása.pdf
Krisztus álarcai – Az istennek hitt ember körüli titkok és hazugságok feltárása.epub
Krisztus álarcai – Az istennek hitt ember körüli titkok és hazugságok feltárása.mobi

  • Gold Book
  • Vallás, mitológia
  • 416 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789634261216
  • Cikkszám: 1058111
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Fordító:

A könyv részletei Krisztus álarcai – Az istennek hitt ember körüli titkok és hazugságok feltárása

Töltse le az ingyenes PDF Krisztus álarcai – Az istennek hitt ember körüli titkok és hazugságok feltárása fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Krisztus álarcai – Az istennek hitt ember körüli titkok és hazugságok feltárása PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Krisztus álarcai – Az istennek hitt ember körüli titkok és hazugságok feltárása (pdf, epub és mobi)

Krisztus álarcai – Az istennek hitt ember körüli titkok és hazugságok feltárása leírása

Történelmi perspektívából szemlélve az egyetlen dolog, ami minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy a Jézus személyével kapcsolatos konvencionális nézeteink tévesek. Az elmúlt két évszázadban történt felfedezések sora megmutatta, hogy az evangéliumi történetek jelentős részét félreértették vagy eltorzították – és pontosan ez az, amiért a hozzánk hasonló kutatók szükségét érzik, hogy megpróbálják kideríteni, mi is történt valójában, és alternatívákat kínáljanak, egyszerűen mert a hagyományos elbeszélésekben oly sok kínos és zavarba ejtő hézag, következetlenség és ellentmondás található.
Mind közül az egyik legfelkavaróbb felfedezésünk az volt, hogy a Szentírást tanulmányozó tudósok és a teológusok készséggel elismerik ezeknek az új ismereteknek a többségét, ám csupán az akadémia magas, zárt falai nyújtotta biztonságban. Az átlagos keresztényeket az évek során elárulták, és még ma is csaknem teljes tudatlanságban tartják az evangéliumi történetekben rejlő, gyakran katasztrofális hibákat és tévedéseket illetően, s a bibliakutatók és papok leereszkedően úgy bánnak velük, mintha gyerekek volnának, akik képtelenek feldolgozni a hírt, hogy a Mikulás valójában nem létezik.
Úgy éreztük, szükség van egy könyvre, amely összefoglalja az újszövetségi felfedezések aktuális helyzetét, és rendszerezve bemutatja, jelenleg miről tudjuk, hogy pontos, miről bizonyították be, hogy téves, és mi az, ami még mindig kétséges Jézus életével és küldetésével kapcsolatban.

Leave a Reply