Kristályfény – Misszió

Oldal tartalma:

Vaktor Orsolya - Kristályfény - Misszió

Letöltés Kristályfény – Misszió könyvet pdf, epub és mobi

Kristályfény – Misszió.pdf
Kristályfény – Misszió.epub
Kristályfény – Misszió.mobi

  • Édesvíz Kiadó
  • Ezotéria
  • 368 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789635291489
  • Cikkszám: 1051848
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Kristályfény – Misszió

Töltse le az ingyenes PDF Kristályfény – Misszió fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kristályfény – Misszió PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kristályfény – Misszió (pdf, epub és mobi)

Kristályfény – Misszió leírása

Amikor valaki megszületik vagy meghal, megnyílik egy kapu, a Fénykapu, amelyen keresztül a lélek átlép egyik világból a másikba. Az eredetileg egy lélek kettéhasad, hogy a lélektársak megszülethessenek. A kettéhasadás fájdalma azonban elhomályosítja küldetésük célját.
Matt és Izael, a két fénylény életről életre testet öltenek, hogy mindig egymásra találjanak, és teljesítsék küldetésüket. Feltétel nélkül szeretik, tisztelik, megértik és támogatják egymást tűzön-vízen, sok-sok életen, évszázadon és évezreden át. Az egymásra találás persze nem mindig egyszerű vagy egyértelmű: nem csupán a külső akadályokkal, a korlátoltsággal, a kapzsisággal és a hatalomvággyal kell megküzdeniük, de saját kétségeikkel is. 

Sikerül-e végrehajtaniuk a végső tervet?
Sikerül-e felismerniük egymást?
Sikerül-e megvalósítaniuk a küldetést, amelyre fénylényként vállalkoztak?

Matt és Izael nem csak a szerelmet, hanem a pokol legmélyebb bugyrait is megtapasztalják, és remélik, hogy legközelebb nem kell mindent elölről kezdeni.

Leave a Reply