Közelkép E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Iain M. Banks - Közelkép E-KÖNYV

Letöltés Közelkép E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Közelkép E-KÖNYV.pdf
Közelkép E-KÖNYV.epub
Közelkép E-KÖNYV.mobi

  • Sci-fi
  • 498 oldal
  • eISBN: 9786155468193
  • Cikkszám: 1038440
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Közelkép E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Közelkép E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Közelkép E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Közelkép E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Közelkép E-KÖNYV leírása

A történet a valóságban kezdõdik, ahol mindennek ára van.
A történet egy gyilkossággal kezdõdik.
S a történetnek nem lesz vége addig, amíg a Kultúra hadba nem vonul a halál ellen.

Minden a valóságban kezdõdik, és ott is fog véget érni. Sokak élete megváltozik, egész civilizációkat sodor magával a lavina, amelyet egy fiatal nõ indított el.

Hajtja a bosszúvágy, és még valami, amit magának is fél bevallani.
Lededje Y’breq a tetováltak kasztjába tartozik, a bõrén viseli családja szégyenbélyegét, és egy olyan férfi tulajdona, akinek a becsvágya nem ismer határokat. A szabadulásért kegyetlen árat kell fizetnie, a dolgokat pedig csak a Kultúra segítségével hozhatja helyre. Eközben a digitális világban tombol a háború, amelyet a holtak lelkéért vívnak. Ráadásul a mennypárti liga vesztésre áll.

Úgy tûnik, nemsokára egy újabb, minden eddiginél véresebb és nagyobb áldozatokkal járó háború robban ki – ezúttal viszont már a valóságban.
A Közelkép Iain M. Banks Kultúra-regényeinek magával ragadó darabja. Szédítõ utazás a valóság és a képzelet határvidékén, egy olyan író tollából, akinek munkássága példa nélküli a science fiction történetében.

Leave a Reply