Közeleg a tél E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Garri Kaszparov - Közeleg a tél E-KÖNYV

Letöltés Közeleg a tél E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Közeleg a tél E-KÖNYV.pdf
Közeleg a tél E-KÖNYV.epub
Közeleg a tél E-KÖNYV.mobi

  • Történelmi
  • 272 oldal
  • eISBN: 9789633048139
  • Cikkszám: 1071436
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Közeleg a tél E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Közeleg a tél E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Közeleg a tél E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Közeleg a tél E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Közeleg a tél E-KÖNYV leírása

Szubjektív vádirat Putyinról a szuperintelligens ellenzéki politikustól.
Vajon Vlagyimir Putyin a világ egyik legjelentősebb országának elnöke, vagy az a diktátor, aki nemzetközi fenyegető tényezővé nőtte ki magát?
Garri Kaszparov, a sakkozóból lett ellenzéki politikus szerint ez utóbbi: Putyin kimeríthetetlen erőforrásokkal és nukleáris arzenállal a háta mögött a szólásszabadság és a demokrácia elleni támadás egyik központi figurája lett. Ez a könyv benne mindaz az erő, amelyet Kaszparov világklasszis intelligenciája, sziklaszilárd hite és hazája jövőjével kapcsolatos reményei hordoznak leleplezi előttünk Putyint. Bemutatja, hogy a Szovjetunió összeomlása nem vég-, csupán fordulópont volt, és Oroszország, akárcsak az Iszlám Állam, már nemcsak a régió, hanem a világ szabad országainak ellenében határozza meg önmagát.

Leave a Reply