KÖNYVMARKETING 1.0 E-KÖNYV

Oldal tartalma:

KÖNYVMARKETING 1.0 E-KÖNYV

Letöltés KÖNYVMARKETING 1.0 E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

KÖNYVMARKETING 1.0 E-KÖNYV.pdf
KÖNYVMARKETING 1.0 E-KÖNYV.epub
KÖNYVMARKETING 1.0 E-KÖNYV.mobi

  • 49 oldal
  • eISBN: 9789631234671
  • Cikkszám: 1044431
  • Kiadás éve:

A könyv részletei KÖNYVMARKETING 1.0 E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF KÖNYVMARKETING 1.0 E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A KÖNYVMARKETING 1.0 E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés KÖNYVMARKETING 1.0 E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

KÖNYVMARKETING 1.0 E-KÖNYV leírása

Hogyan adj el könyvet marketing nélkül?
Hogyan építs fel működő könyvmarketing rendszert ingyenes eszközökkel?

Nem rontunk rá soha senkire egy hirtelen, direkt eladási üzenettel. Eladni csak a rajongóinknak fogunk, azoknak az embereknek, akik már kedvelnek bennünket, bíznak bennünk. Azt mondani az ismeretleneknek, hogy „Helló, írtam egy könyvet, vedd meg” olyan, mint randira hívni egy lányt, és azzal kezdeni: „Kérsz kávét? És hozzám jössz feleségül?”

Igenis reklámoznod kell a könyvedet akkor is, ha hagyományos könyvkiadóval van szerződésed, és akkor is, ha magánkiadásban jelenteted meg te magad. Ha a regényed, szakkönyved még csak most készül, a legjobb időben vagy. A marketinget sosem korai elkezdeni. Ha pedig a könyved már meg is jelent, ne aggódj: sosem késő elkezdeni. Hiszen az nem baj, ha több fogy… vagy mégis?

Leave a Reply