Kommentár a munka törvénykönyvéhez 2014 E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Kommentár a munka törvénykönyvéhez 2014 E-KÖNYV

Letöltés Kommentár a munka törvénykönyvéhez 2014 E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Kommentár a munka törvénykönyvéhez 2014 E-KÖNYV.pdf
Kommentár a munka törvénykönyvéhez 2014 E-KÖNYV.epub
Kommentár a munka törvénykönyvéhez 2014 E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789632954165
  • Cikkszám: 1038496
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Kommentár a munka törvénykönyvéhez 2014 E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Kommentár a munka törvénykönyvéhez 2014 E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kommentár a munka törvénykönyvéhez 2014 E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kommentár a munka törvénykönyvéhez 2014 E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Kommentár a munka törvénykönyvéhez 2014 E-KÖNYV leírása

A Kommentár új kiadása elsősorban az új Ptk. hatálybalépéséhez, illetve az Mt. ehhez igazodó módosításához kapcsolódó változásokat dolgozza fel. Elméleti és gyakorlati szempontból részletesen áttekinti a Ptk. munkajogban is alkalmazandó rendelkezéseit, figyelemmel azok sajátos munkajogi tartalmára.
Az Mt. legutóbbi módosítása ugyanakkor olyan jogintézményeket is érintett, amelyek nem közvetlenül a Ptk. alkalmazásával függnek össze (pl. a munkajogviszony jogellenes megszüntetése), a Kommentár ezeket is részletesen elemzi. Az átdolgozás figyelemmel van a legutóbbi időszak bírói gyakorlatára, valamint a munkajogot érintő egyéb jogszabályváltozásokra.
A korábbi kiadás egyik erőssége volt az európai munkajog, illetve az Európai Bíróság gyakorlatának bemutatása. A szerzők ezt a hagyományt folytatják: egészen napjainkig dolgozzák fel az európai jogalkalmazás újabb fejleményeit.

Leave a Reply