Kóbor csillag E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Kóbor csillag E-KÖNYV

Letöltés Kóbor csillag E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Kóbor csillag E-KÖNYV.pdf
Kóbor csillag E-KÖNYV.epub
Kóbor csillag E-KÖNYV.mobi

  • 358 oldal
  • eISBN: 9789630000000
  • Cikkszám: 1046369
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Kóbor csillag E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Kóbor csillag E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kóbor csillag E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kóbor csillag E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Kóbor csillag E-KÖNYV leírása

Jack London az aljas kisszerûségnek kiszolgáltatott sors és a történelem, az emberi lét gazdagságát uraló szellem kettõsségét írja meg 1915-ös fantasztikus regényében. Fõhõse, Darell Standing ketrecbezárt fenevad az Államok legkegyetlenebb börtönének magáncellájában. Egykor a tudományos elit tagja volt, most azonban egy kényszerzubbony kíméletlen abroncsában fuldokló, kivégzésre ítélt rab, aki korábbi életeiben, alakmásaiban „támad
föl”. „Azt hiszik, meg tudják fojtani, el tudják vágni halhatatlan életemet, szellemtelen és otromba ötletükkel: kötéllel és bitóval. Holott én tovább vándorolok csupán, és kóborolni fogok még számlálatlan századokon át, ezen a csodálatosan szép Földön. Csak az alkalom változik mindössze# leszek herceg és paraszt, csiszolteszû és kerge, (…) tengerjáró bátor hajós és gyáva orgyilkos.”

A Kossuth Kiadó 15 kötetben jelenteti meg az amerikai író életmûvének legjavát, megtoldva a sorozatot Irving Stone káprázatos Jack London-életrajzával.

Leave a Reply