Királyok és keresztek – Képes krónikák 2. – Canes et Lupi

Oldal tartalma:

Mészáros János - Királyok és keresztek – Képes krónikák 2. – Canes et Lupi

Letöltés Királyok és keresztek – Képes krónikák 2. – Canes et Lupi könyvet pdf, epub és mobi

Királyok és keresztek – Képes krónikák 2. – Canes et Lupi.pdf
Királyok és keresztek – Képes krónikák 2. – Canes et Lupi.epub
Királyok és keresztek – Képes krónikák 2. – Canes et Lupi.mobi

  • Szenzár
  • Történelmi
  • 320 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789634792604
  • Cikkszám: 1071248
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Királyok és keresztek – Képes krónikák 2. – Canes et Lupi

Töltse le az ingyenes PDF Királyok és keresztek – Képes krónikák 2. – Canes et Lupi fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Királyok és keresztek – Képes krónikák 2. – Canes et Lupi PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Királyok és keresztek – Képes krónikák 2. – Canes et Lupi (pdf, epub és mobi)

Királyok és keresztek – Képes krónikák 2. – Canes et Lupi leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2019-08-28

A Magyar Királyság nyugati határvidéke, 1030 ősze. A győztes magyar seregek Imre herceg parancsára hazaindulnak Esztergomba, ám a trónörökösnek még nem áll szándékában visszatérni István király palotájába. Ehelyett viking testőrségével a közeli apátság felé veszi az irányt. Ez a kitérő nemcsak a diplomáciában még járatlan, forrófejű herceg, de az egész Árpád-ház további történelmét is meghatározza. Imrének talán több tiszteletet kellene mutatnia az apátság régimódi gondolkodású ura iránt. Az egyházi bíróság elé idézett ismeretlen, ámde igencsak vonzó besenyő lány felbukkanása megzavarja a férfiak fejét, legyenek katonák vagy papok. Ám a legsúlyosabb hiba, amit a herceg vét: lebecsüli halálos ellenfele, Konrád német császár ravaszságát, és ezzel veszélybe sodorja Esztergomot, a királyi várat is.

De mit is tud ez a lány, és ki ő valójában? A királyi udvarban végül minden kiderül. De ha a múlt árnyait egyszer megidézték, még a legnagyobb király hatalma is kevésnek bizonyul velük szemben.

A Királyok és keresztek történelmi képregény 2. kötete a korszak legismertebb helyszíneire, a Pannonhalmi Főapátságba, az esztergomi királyi várba visz el bennünket a szerzőktől megszokott látványos, fordulatos módon. A színes oldalakon olyan újabb történelmi alakok tűnnek fel, mint Aba nádorispán, a későbbi király vagy Dominicus, az esztergomi érsek.

A kiadványhoz tartozó ingyenes mobil-applikáció vadonatúj elemekkel, várakkal, monostorokkal  egészült ki.

 

NÉMETH LEVENTE: művészeti vezető, képregény-rajzoló, a projekt ötletgazdája. Levente a Magyar Képzőművészeti Egyetemen végzett mint tervezőgrafikus művész. Munkáival több díjat is nyert, közöttük a Magyar Art Directorok Clubjának, az Ezüstgerely pályázatnak egy-egy díját vagy a számára legértékesebb Aranyrajszög díjat.

MÉSZÁROS JÁNOS: író, szövegíró, marketinges és management tanácsadó.

Leave a Reply