Kettős csillag

Oldal tartalma:

Robert Anson Heinlein - Kettős csillag

Letöltés Kettős csillag könyvet pdf, epub és mobi

Kettős csillag.pdf
Kettős csillag.epub
Kettős csillag.mobi

  • Metropolis Media Group Kft.
  • Sci-fi
  • 240 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155508417
  • Cikkszám: 1043274
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Kettős csillag

Töltse le az ingyenes PDF Kettős csillag fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kettős csillag PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kettős csillag (pdf, epub és mobi)

Kettős csillag leírása

Lorenzo Smythe, a lecsúszott színész bárokban tengeti napjait, alkoholmámorba menekülve szakmai kudarcai elől. Aztán egyszer egy idegen meghívja egy italra, és mire észbe kap, egy űrhajón csücsül, úton a Mars felé.
Megbízóitól megtudja, hogy élete legfontosabb szerepét szánják neki, de ha nem vigyáz, ez lesz az utolsó is. Egy, az ellenlábasai által elrabolt, vezető politikust kell helyettesítenie, és a tét nem kevesebb, mint háború vagy béke, méghozzá bolygóközi szinten!
A Nagy Lorenzónak tehát össze kell szednie magát, mert ezúttal nem csupán a kritikusokat kell meggyőznie alakításával, hanem párthíveit és ellenségeit is, mert amennyiben kiderül a turpisság, aranyélete egyszeriben véget ér. Ha azonban elég hihetően játszik, könnyen egy merénylő célkeresztjében találhatja magát.

Az SF nagymestere Hugo-díjas regényében maró politikai szatírát vegyített a tőle megszokott vérbeli tudományos-fantasztikumba, és a végeredmény egy olyan klasszikus lett, amelyet mára a szépirodalmi kánon is befogadott.

Senki más nem tudja a Heinleinéhez hasonló profizmussal ötvözni a tudományt és a fantasztikumot.
New York Herald Tribune

Nemcsak Amerika első számú SF-írója, de egyenesen az egész világé!
Stephen King

Leave a Reply