Kettős ​kereszt – #Wetoo 1.

Oldal tartalma:

Robin O'Wrightly - Kettős ​kereszt - #Wetoo 1.

Letöltés Kettős ​kereszt – #Wetoo 1. könyvet pdf, epub és mobi

Kettős ​kereszt – #Wetoo 1..pdf
Kettős ​kereszt – #Wetoo 1..epub
Kettős ​kereszt – #Wetoo 1..mobi

  • MOGUL Kiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • 196 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786150013107
  • Cikkszám: 1069865
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Illusztrátor: Szabó Borka

A könyv részletei Kettős ​kereszt – #Wetoo 1.

Töltse le az ingyenes PDF Kettős ​kereszt – #Wetoo 1. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kettős ​kereszt – #Wetoo 1. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kettős ​kereszt – #Wetoo 1. (pdf, epub és mobi)

Kettős ​kereszt – #Wetoo 1. leírása

A ​rémálomban egyetlen jó dolog van: az ébredés.
Kivéve, ha a valóság szörnyűbb, mint az álom.

A Gyilkos emlék kisregényben két nő idővonala tárul elénk, az egyikük, Connie V. Marshall, fotós már túl van élete legdurvább cselekményén: ámokfutást végzett egy irodában, maga után hagyva 15 áldozatot. A másik, Shauni Hullivan, nyomozó pedig még előtte áll a saját legdurvább élménye feldolgozásának: miért lát rettenetes rémálmokat nemi erőszakról és képtelen lefeküdni férfiakkal? Két nő üldözi a gólemét, egymást és végül önmagát. Mindeközben nem is sejtik, hogy sorsuk több szálon kapcsolódik össze, mint azt hitték… Mindketten a saját poklukból indulnak, de eljutnak a saját Paradicsomukba a végén?

A Tinnitusz novellában egy házaspár konfliktusa egy buli után bontakozik ki, amikor nem várt vendégeik érkeznek… Ismerik-e egymást annyira, hogy megmentsék az életüket?

A Testcserés számadás előzetes egy nagyon megosztó és bizarr erotikus-misztikus lélektani thrillerhez. Sarah Z. Montgomery nem mindennapi nő: képes lélekként testekben utazni, így spirituális testszállítóként tevékenykedik. Saját erkölcsi állapota és a házassága is komoly veszélybe kerül egy félresikerült küldetésben. Vajon el lehet viselni a lelki erőszakot? És mi lesz a Montgomery család további sorsa?

A #WeToo – Kettős kereszt vérmes, tabudöntögető lélektani thrillere mindannyiunk története, akár keresztülmentünk a családon belüli erőszaktól a szexuális abúzuson át a totális lelki és testi sérülésig, akár nem.

Leave a Reply