Két kis dinó – Foglalkoztató füzet

Oldal tartalma:

Kőszeghy Csilla - Két kis dinó - Foglalkoztató füzet

Letöltés Két kis dinó – Foglalkoztató füzet könyvet pdf, epub és mobi

Két kis dinó – Foglalkoztató füzet.pdf
Két kis dinó – Foglalkoztató füzet.epub
Két kis dinó – Foglalkoztató füzet.mobi

  • Pozsonyi Pagony Kft.
  • Gyermek és ifjúsági
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9786155291203
  • Cikkszám: 1033131
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Két kis dinó – Foglalkoztató füzet

Töltse le az ingyenes PDF Két kis dinó – Foglalkoztató füzet fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Két kis dinó – Foglalkoztató füzet PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Két kis dinó – Foglalkoztató füzet (pdf, epub és mobi)

Két kis dinó – Foglalkoztató füzet leírása

Ugye ismeritek a két kis dinót?
Trikó triceratopsz. Három szarvat visel a fején, mégis nyugodt és szelíd. Állítólag páfrányevő, de a főtt kukoricát és a gumicukrot sokkal jobban szereti. Nyamm tirex. Nagyon erős, harcias és gyors, de nem a sok eszéről nevezetes. Húsevő, de bármit hajlandó megkóstolni, ami az útjába kerül. Kedvence a véres dinócsigolya és a téliszalámis zsemle.
Trikó és Nyamm, a két kis dinó ezúttal rajzolásra, színezésre, feladatmegoldásra hív benneteket – lássuk, milyen dinót tudtok rajzolni? Megtaláljátok a különbségeket? Mi kel ki a tojásból? Egészítsétek ki a rajzokat! Berg Judit könyvei alapján a feladatokat kitalálta és krétaceruzával megrajzolta Kőszeghy Csilla. Használj te is minél több eszközt, például ceruzát, filctollat, zsírkrétát, porpasztellt, festéket!

Leave a Reply