Képzelt rasszizmus – Iszlamofóbia és bűntudat

Oldal tartalma:

Pascal Bruckner - Képzelt rasszizmus - Iszlamofóbia és bűntudat

Letöltés Képzelt rasszizmus – Iszlamofóbia és bűntudat könyvet pdf, epub és mobi

Képzelt rasszizmus – Iszlamofóbia és bűntudat.pdf
Képzelt rasszizmus – Iszlamofóbia és bűntudat.epub
Képzelt rasszizmus – Iszlamofóbia és bűntudat.mobi

A könyv részletei Képzelt rasszizmus – Iszlamofóbia és bűntudat

Töltse le az ingyenes PDF Képzelt rasszizmus – Iszlamofóbia és bűntudat fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Képzelt rasszizmus – Iszlamofóbia és bűntudat PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Képzelt rasszizmus – Iszlamofóbia és bűntudat (pdf, epub és mobi)

Képzelt rasszizmus – Iszlamofóbia és bűntudat leírása

Pascal Bruckner francia író és esszéista. 1986 óta olyan neves egyetemeken tanított, mint a San Diego-i Állami Egyetem, a New York-i Egyetem és a Párizsi Sciences Po.

Írói tevékenysége mellett a Grasset Könyvkiadó szerkesztője; emellett a Nouvel Observateur hetilap, a Le Monde napilap és a Causeur internetes magazin munkájában is közreműködik. Az ártatlanság kísértése (La tentation de l’innoncence) című művét 1995-ben Médicis irodalmi díjjal, a Szépségrablók (Les voleurs de beauté) című művét 1997-ben Renaudot irodalmi díjjal jutalmazták.

 

Az „iszlamofóbiára” hivatkozva már több mint harminc éve elfojtanak minden, az iszlámmal szemben kritikus hangot. A fogalom hallgatásra készteti a nyugatiakat,

a reformer muzulmánokat pedig ellehetetleníti. Az iszlám világvallás, egyetemes

küldetéssel bír, és nem egyszerűsíthető le egyetlen népre. Akik meg akarják kímélni azoktól a próbatételektől, amelyeken a kereszténység és a judaizmus évszázadok

alatt keresztülment, éppen attól a lehetőségtől fosztják meg, hogy felülkerekedjen jelenlegi nehézségein. Az iszlám hívőket így örökre az áldozat szerepére kényszerítik, akik mentesülnek a vallásuk nevében elkövetett erőszak felelőssége alól. A könyv célja, hogy leleplezze ezt a csalást, bemutassa, hogy a fanatizmus visszatért, és fennen hirdesse azt a rendkívüli szabadságot, amelyet Franciaország biztosít állampolgárai számára, akik szabadon eldönthetik, hogy hisznek-e Istenben vagy sem.

Leave a Reply