Keleti Ékkő titkos emlékiratai E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Maureen Lindley - Keleti Ékkő titkos emlékiratai E-KÖNYV

Letöltés Keleti Ékkő titkos emlékiratai E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Keleti Ékkő titkos emlékiratai E-KÖNYV.pdf
Keleti Ékkő titkos emlékiratai E-KÖNYV.epub
Keleti Ékkő titkos emlékiratai E-KÖNYV.mobi

  • Szépirodalom
  • 312 oldal
  • eISBN: 9786155285684
  • Cikkszám: 1051490
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Keleti Ékkő titkos emlékiratai E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Keleti Ékkő titkos emlékiratai E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Keleti Ékkő titkos emlékiratai E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Keleti Ékkő titkos emlékiratai E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Keleti Ékkő titkos emlékiratai E-KÖNYV leírása

Peking, 1914. A nyolcéves mandzsu hercegnő, Keleti Ékkő egy paraván mögül nézi végig, amint apja közösül egy elkötött lábú kínai szolgálólánnyal. A kislány tettére fény derül, és élete megpecsételődik: Japánba küldik egy távoli rokonhoz. Soha többé nem tér vissza a szülőházába.
A „keleti Mata Hari”-ként is emlegetett Josiko Kavasima élettörténetén alapuló regény egy olyan nő sorsát mutatja be, aki kora szokásaira fittyet hányva a kalandos életet választja. Különleges adottságait, tehetségét és szépségét kihasználva a második kínai–japán háború idején kémnőnek áll. Prostituáltakat megszégyenítő szerelmi kalandjai révén kapcsolatba kerül az alvilággal, a legfelsőbb társadalmi rétegekkel, sőt még a császári családdal is. Azonban az okos, bátor, ugyanakkor érzékeny nő a történelmi események hatására menekülni kényszerül. Miközben bujdosni próbál üldözői és rossz lelkiismerete elől, rádöbben, hogy a sorsát ő sem kerülheti el.
A könyv szereplői többé-kevésbé valóságos személyek.

Leave a Reply