Kegyetlen E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Kegyetlen E-KÖNYV

Letöltés Kegyetlen E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Kegyetlen E-KÖNYV.pdf
Kegyetlen E-KÖNYV.epub
Kegyetlen E-KÖNYV.mobi

  • 381 oldal
  • eISBN: 9789630000000
  • Cikkszám: 1046383
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Kegyetlen E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Kegyetlen E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kegyetlen E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kegyetlen E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Kegyetlen E-KÖNYV leírása

Sophie Hannah legújabb pszichothrillerének fõhõse Amber Hewerdine, aki súlyos álmatlanságban szenved. S bár igencsak szkeptikus a módszert illetõen, végsõ kétségbeesésében mégis a hipnoterápiát választja, és felkeres egy szakembert, hogy kiderítse, mi akadályozza az elalvásban.

Sophie Hannah sikerszerzõ és díjnyertes költõ. A manchesteri egyetemen tanult, dolgozott a Trinity College-ban és Oxfordban is. Elsõ versetkötete 24 éves korában jelent meg, késõbb gyerekkönyveket is publikált. Elsõ pszichokrimi regénye, az Idegen arcocska fergeteges nemzetközi sikert aratott. Sophie Manchesterben él férjével és két gyermekével.

Leave a Reply