Kard és kódex – Szent László regénye 2. rész

Oldal tartalma:

Ősi János - Kard és kódex - Szent László regénye 2. rész

Letöltés Kard és kódex – Szent László regénye 2. rész könyvet pdf, epub és mobi

Kard és kódex – Szent László regénye 2. rész.pdf
Kard és kódex – Szent László regénye 2. rész.epub
Kard és kódex – Szent László regénye 2. rész.mobi

  • Rézbong Kiadó
  • Regény
  • 414 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9786155475047
  • Cikkszám: 1033450
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Kard és kódex – Szent László regénye 2. rész

Töltse le az ingyenes PDF Kard és kódex – Szent László regénye 2. rész fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kard és kódex – Szent László regénye 2. rész PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kard és kódex – Szent László regénye 2. rész (pdf, epub és mobi)

Kard és kódex – Szent László regénye 2. rész leírása

Egy kislány gyakran megleste az udvaron az ősz szakállú öregurat, de félt odamenni hozzá. Pedig azt mondták neki, az a bácsi az apja. Nem hitte el. Tudta ő, hogy a kislányoknak vidám, fiatal apjuk van. Bár azoknak, akiket ő ismert, anyjuk is volt. Neki pedig nem. Ezen sokat töprengett. Az anyjáról azt hallotta, hogy meghalt, az Úr Jézushoz távozott a Mennyországba. Ebből semmit nem értett. Csak azt tudta, hogy ha az anyja elment, akkor majd vissza is jön, amint lehet. És ő várt türelmesen.
A magas, sovány, ősz király lopva a leányát figyelte, aki egy kölyökkutyával játszott az üde, májusi fűben. Ám csapongó gondolatait nem tudta megfékezni.
Úgy érezte, mindig jobban szerette a békét, a krisztusi könyörületességet, mint a harcot. Mégis egész életében háborúznia kellett. A harc lett a végzete. Harcolt a kunok és a besenyők ellen, bizánci görögök, bolgárok, horvátok, teutonok ellen, sőt magyarok ellen is a trónharcok idején. Királyként ezt kellett tennie. De nem ezért született erre a földre. Az ő küldetése, amit a Szentlélek sugallatára a Déli-Kárpátok kis kolostorában értett meg, a magyar nép egyesítése volt. Ám ebből a küldetésből semmit sem teljesített – vonta meg a mérleget.
A tisztségviselői azzal hitegetik, hogy rend és béke van az országban, biztonságban él és gyarapszik a nép, templomok, várak, paloták épülnek. Az igazság azonban az, hogy még a küldetése teljesítésének eszközeit sem sikerült felkutatnia. Nincs meg a kard, és nincs meg a kódex sem. Nem jutott el a Donhoz, és már nem is jut el oda ebben az életben.

Leave a Reply