Kaliforgia – a teljes 1. évad-DVD

Oldal tartalma:

Stephen Hopkins, Scott Winant, Michael Lembeck, Bart Freundlich,Ken Whittingham, Tucker Gates, John Dahl - Kaliforgia - a teljes 1. évad-DVD

Letöltés Kaliforgia – a teljes 1. évad-DVD könyvet pdf, epub és mobi

Kaliforgia – a teljes 1. évad-DVD.pdf
Kaliforgia – a teljes 1. évad-DVD.epub
Kaliforgia – a teljes 1. évad-DVD.mobi

  • Fibit Media Kft.
  • DVD
  • 404 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 5996255728873
  • Cikkszám: 1053037
  • Nyelv: magyar 5.1, angol 5.

A könyv részletei Kaliforgia – a teljes 1. évad-DVD

Töltse le az ingyenes PDF Kaliforgia – a teljes 1. évad-DVD fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Kaliforgia – a teljes 1. évad-DVD PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Kaliforgia – a teljes 1. évad-DVD (pdf, epub és mobi)

Kaliforgia – a teljes 1. évad-DVD leírása

A 2007-es év legnagyobb figyelmet kapott sorozata végre DVD-n! David Duchovny (X-akták) Hank Moody Arany Glóbusz-díjjal jutalmazott megformálásával, a SHOWTIME hatalmas kritikai elismerésben részesített sorozatában, a Kaliforgiában tér vissza a televízióhoz. Moody, a sikeres író élete diadalmenetben tart a szakadék felé. Az alkotói válságban szenvedő pasas drog- és szexfüggősége közt egyensúlyozik, közben igyekszik jó apja lenni tinédzser lányának, és megpróbálja visszahódítani élete szerelmét. Ebben a háromlemezes gyűjteményben megtalálja az első évad mind a 12 szórakoztató, merész és szexis részét – extrákkal körítve!

Posted in DVD

Leave a Reply