Jobb kettesben! – avagy Hogyan találjuk meg az igazit?

Oldal tartalma:

Bärbel Mohr - Jobb kettesben! - avagy Hogyan találjuk meg az igazit?

Letöltés Jobb kettesben! – avagy Hogyan találjuk meg az igazit? könyvet pdf, epub és mobi

Jobb kettesben! – avagy Hogyan találjuk meg az igazit?.pdf
Jobb kettesben! – avagy Hogyan találjuk meg az igazit?.epub
Jobb kettesben! – avagy Hogyan találjuk meg az igazit?.mobi

A könyv részletei Jobb kettesben! – avagy Hogyan találjuk meg az igazit?

Töltse le az ingyenes PDF Jobb kettesben! – avagy Hogyan találjuk meg az igazit? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Jobb kettesben! – avagy Hogyan találjuk meg az igazit? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Jobb kettesben! – avagy Hogyan találjuk meg az igazit? (pdf, epub és mobi)

Jobb kettesben! – avagy Hogyan találjuk meg az igazit? leírása

Bärbel Mohr a korábbi sikerkönyveiből jól ismert, páratlanul humoros és magával ragadó stílusában írja le, hogyan válhatunk mi magunk valódi társsá vagy vonzó szeretővé ahelyett, hogy lehetetlen elképzeléseinket dédelgetve a mesebeli királyfira vagy királykisasszonyra várnák.
Megtanít szárnyakat adó erővé varázsolni a mindennapok talaján gyökerező, néha megfakultnak tűnő kapcsolatunkat. Módszere, a hawaii ho’oponopono (magyarul: hoppolás), csupán vidám csevegésnek tűnik, mégis rendkívül hatékony önismereti technika, egyedülállók és párok számára egyaránt.

Leave a Reply