Jó üzlet – Az értékteremtő vállalkozás pszichológiája

Oldal tartalma:

Csíkszentmihályi Mihály - Jó üzlet - Az értékteremtő vállalkozás pszichológiája

Letöltés Jó üzlet – Az értékteremtő vállalkozás pszichológiája könyvet pdf, epub és mobi

Jó üzlet – Az értékteremtő vállalkozás pszichológiája.pdf
Jó üzlet – Az értékteremtő vállalkozás pszichológiája.epub
Jó üzlet – Az értékteremtő vállalkozás pszichológiája.mobi

  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Menedzsment
  • 320 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789634333456
  • Cikkszám: 1064244
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Jó üzlet – Az értékteremtő vállalkozás pszichológiája

Töltse le az ingyenes PDF Jó üzlet – Az értékteremtő vállalkozás pszichológiája fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Jó üzlet – Az értékteremtő vállalkozás pszichológiája PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Jó üzlet – Az értékteremtő vállalkozás pszichológiája (pdf, epub és mobi)

Jó üzlet – Az értékteremtő vállalkozás pszichológiája leírása

A jó befektetés, a „jó üzlet” fogalma alatt leginkább azt értjük, ha maximalizáljuk a nyereséget. Egy vállalkozás sikere azonban nem csak az anyagi sikert jelenti. Az igazán jó üzlet ugyanis az, amikor a vállalkozás úgy termel nyereséget, hogy etikai szempontból is jó célt szolgál, és a cég munkatársai is örömüket lelik abban, amit csinálnak.

A JÓ ÜZLET KULCSA A FLOW: AZ ÉRTELMES ÉS KREATÍV TEVÉKENYSÉGBŐL SZÁRMAZÓ ÖRÖM, ILLETVE AZ A VEZETŐ ÉS MENEDZSMENT, AKIK LEHETŐVÉ TESZIK MUNKATÁRSAIK SZÁMÁRA A FLOW MEGÉLÉSÉT.

Csíkszentmihályi Mihály JÓ ÜZLET című könyvéből megtudhatjuk, hogyan tehetjük jobbá az élet munkával töltött részét, s hogyan teremthetünk munkahelyünkön olyan körülményeket, amelyek segítik a flow-t. Ezáltal a munka olyan időtöltéssé válik, amely számos értelemben jó célt szolgál: az anyagi jóléten túl mentális jólléthez, boldogsághoz vezet, és eredményeként a világ egyszerűen jobb hely lesz.

Csíkszentmihályi Mihály a kreativitás és a tökéletes élmény pszichológiájának egyik legismertebb kutatója. Széchenyi- és Prima Primissima díjas, a Magyar Érdemrend nagykeresztjének tulajdonosa, az MTA tagja, a Claremont Graduate University professzora, a Chicagói Egyetem Pszichológia Tanszékének korábbi vezetője. Jó üzlet című könyve, mely 2008-ban jelent meg először magyarul, most új fordításban olvasható.

Leave a Reply